INFORMACIÓ LEGAL

 

- En conformitat a l'Art.10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic s'informa:

- El domini habitacionssala.cat és gestionat per Joan Sala Bolet, amb NIF: 46635179B

- Contacte:   info@habitacionssala.cat

 

Sobre les dades dels usuaris

- En conformitat amb el previst a la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), habitacionssala.cat informa de l'existència d'un fitxer a la seva titularitat en el qual s'inclouran les dades necessàries per mantenir informats els usuaris que així ho requereixin o proporcionar els serveis que els usuaris sol·licitin.

- El titular podrà exercir els drets reconeguts a la LOPD sobre aquest fitxer i, en particular, els d'accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés pertinent, així com el de revocació del consentiment per la cessió de les seves dades als termes previstos a la LOPD. Els usuaris poden realitzar aquestes accions enviant una sol·licitud a info@habitacionssala.cat o per correu postal a: Habitacions Sala, C/ Raval, 60. 08737 - Torrelles de Foix.

 

Privacitat

- Els fitxers d'habitacionssala.cat no contenen dades de caràcter privat ni requereixen informació per identificar les persones físiques.

- Les empreses que serveixen els anuncis d'habitacionssala.cat, o les que porten estadístiques d'accés, podrien utilitzar cookies amb finalitats estadístiques. Els usuaris poden eliminar-les o impedir l'enviament d'aquestes cookies des de les opcions del seu navegador.

 

 

Informació Legal | webmasters